Бойовики зосередили обстріли на маріупольському напрямку

 

З початку доби ворог 25 разів відкривав вогонь по позиціях сил АТО вздовж лінії розмежування. Про це повідомляє прес-служба штабу АТО.

У Донецькій області бойовики особливо інтенсивно обстрілювали опорні пункти Збройних сил на маріупольському напрямку.

“Противник здійснив 21 обстріл укріплень зі стрілецької зброї, кулеметів великого калібру та гранатометів різних систем поблизу Водяного, Новотроїцького та Широкиного.“, – сказано в повідомленні.

Крім того, поблизу Широкиного в другій половині дня вівся вогонь по позиціях українських військовослужбовців з 82-мм мінометів.

На підступах до Авдіївки для обстрілів позицій сил АТО бойовики використовували стрілецьку зброю, великокаліберні кулемети, гранатомети різних систем і міномети калібру 82 мм.

З озброєння БМП-1 бойовики вели вогонь по зміцненнях Збройних сил на Світлодарській дузі.

Протягом дня, за попередньою домовленістю сторін, було продовжено ремонт газопроводу “Красногорівка – Мар’їнка” і прокладено 75 метрів труб.

Читайте також:
В травні загинули 26 українських військових

Бойовики продовжують інтенсивно обстрілювати українських воїнів, здебільшого з настанням сутінків

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна