Слідом за Блумом у зоні АТО побувала ще одна голлівудська акторка

 

Голлівудська акторка і посол доброї волі Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) Ешлі Джадд відвідала місто Краматорськ.

48-річна американка Ешлі Джадд відома як зірка фільмів “Рубі в раю”, “Фріда”, “Дивергент”, “Там, де серце”, “Історія дельфіна”, “Сайсон Бірч”, “Зубна фея”, “Цілуючи дівчат”, “Амнезія” та ін. Кількаразова номінантка на “Золотий глобус” та “Еммі”.

Як повідомляє “Восточный проект“, Джадд побувала в Краматорську – де-факто центрі Донецької області – з триденним візитом. Вона поспілкувалася з переселенцями і городянами, провела майстер-клас з йоги в центрі міста, робила селфі.

Місцева мешканка Наталія Каракуц розповіла про актрису: “Вона дуже кльова, ходить босоніж скрізь, не тільки по землі, а й по умовно чистій підлозі всередині приміщень, легко погоджується на селфі і спілкування з усіма, повна відсутність пафосу. Їла сидячи по-турецьки на землі в одному з краматорських дворів, посміхаючись людям, що проходили повз і вітаючи їх “Hello, i’m Ashley”.

Послом доброї волі ООН актриса стала в березні 2016 року. Також Джадд – активістка Глобальної коаліції проти поширення СНІДу.

Нагадаємо. у квітні Краматорськ, Слов’янськ та зону поруч із лінією зіткненння відвідав голлівудський актор посол доброї волі ЮНІСЕФ Орландо Блум. Його метою було привернути увагу до важливості освіти для дітей в зоні конфлікту.

Читайте також:
Як Орландо Блум їздив по Донбасу. ФОТО, ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна