Орландо Блум несподівано приїхав у Слов’янськ і Краматорськ

 

Голлівудський актор Орландо Блум, який є послом доброї волі ЮНІСЕФ, 27 квітня несподівано для всіх відвідав українські міста Слов’янськ і Краматорськ Донецької області.

Повірити в це складно, тим паче, що жодні західні ЗМІ про перебування зірки “Піратів Карибського моря” в Україні не повідомляли. Але численні фото й відео фанатів Блума, яким пощастило поспілкуватися з ним під час цього візиту, нібито свідчать, що ця новина таки не фейк.

Орландо-Блум-Донбас2 Орландо-Блум-Донбас

Жодних подробиць візиту актора на Донбас станом на вечір середи не повідомлялося. Судячи з відгуків очевидців у соцмережах, 39-річний Блум як посол доброї волі ЮНІСЕФ побував, зокрема, у школі №13 міста Слов’янськ.

Ще один доказ – відео з YouTube, на якому живісінький Орландо у футболці з логотипом ЮНІСЕФ ходить серед школярів Слов’янська.

Також Блума бачили в арт-кафе “Фієста” в Краматорську, повідомляє сайт “Восточный проект”.

А одна користувачка “Інстаграму”, переможниця конкурсів краси Анастасія Сеніна, якій, судячи з усього, пощастило летіти разом із Орландо в літаку, написала, що зірка тиждень проведе в Києві. У коментарях дівчина уточнює, що летіла з Парижа в Київ, а звідти – у Харків.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна