Бойовики добили мінометом до центру Авдіївки, є поранений

 

У неділю, 15 травня, бойовики незаконних збройних формувань відкрили вогонь по житлових кварталах міста Авдіївка на Донеччині. Внаслідок мінометного обстрілу поранено місцевого мешканця.

Як повідомили в облуправлінні Національної поліції, чоловік перебував на автобусній зупинці на вул. Соборній (колишня Леніна) та отримав осколкове поранення.

“Наразі чоловік перебуває у лікарні. Медики констатували в нього мінно-вибухову травму, осколкове поранення та перелом лівого стегна.  На місці події працює слідчо-оперативна група Авдіївського відділення поліції”, – йдеться у повідомленні.

За фактом відкрито кримінальне провадження за ст. 258 (“терористичний акт”) Кримінального кодексу України.

Окрім того, на лінії розмежування 47-річний мешканець села Новгородське підірвався на вибуховому пристрої. З мінно-вибуховою травмою чоловіка доставлено до лікарні міста Торецьк.

Встановлено, що місцевий мешканець проживає сам у приватному будинку. У цей день сусіди бачили його надворі за господарськими роботами, раптово стався вибух, внаслідок якого чоловік отримав поранення.

“Потерпілий доставлений до міської лікарні, його прооперували. Попередньо відомо, що внаслідок вибуху чоловіку відірвало кілька пальців на руці”, – зазначили в поліції.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна