Черновецький передумав приходити до влади в Грузії

 

Колишній міський голова Києва Леонід Черновецький вирішив припинити свою політичну діяльність та розпустив партію, з якою планував йти на вибори у парламент Грузії.
Про це повідомляє “Інтерфакс-Україна” з посиланням на представника партії “За щасливу Грузію” Георгія Кврівішвілі.

За його словами, партія припиняє свою діяльність, а Черновецький іде з політики, і найближчим часом громадськість буде ознайомлена з причинами такого рішення екс-мера Києва.

Раніше Черновецький заявляв, що планує взяти участь в парламентських виборах в Грузії, які відбудуться в жовтні. Він оголосив про набір в свою команду однодумців для участі у виборах.

Як відомо, після виїзду з України Черновецький разом із новою сім’єю живе в Грузії, де створив політичний рух “За щасливу Грузію”.

Леонід Черновецький – великий підприємець, банкір і політик. Головою Київської міської держадміністрації він був у 2006-2010 роках, міським головою – в 2006-2012 роках. За час перебування на посаді відзначився багатьма корупційними скандалами та іноді неадекватною поведінкою, за що отримав прізвисько Льоня-Космос.

У 2012 році Черновецький заснував інвестиційну компанію Chernovetskyi Investment Group, інвестиційний потенціал якої перевищив $750 млн.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна