“Стопами Добкіна”. Вілкула в Дніпрі облили зеленкою й обсипали борошном

 

У Дніпропетровську народного депутата з фракції “Опозиційний блок” Олександра Вілкула на зустрічі з ветеранами облили зеленкою й обсипали борошном.

“Сьогодні провокатори з “УКРОПу” під керівництвом особистого прес-секретаря [мера міста Бориса] Філатова – пані Ольги Дикої спробували зірвати нашу зустріч із ветеранами. Як завжди підло – із зеленкою, з борошном”, – написав на своїй сторінці у “Фейсбуці” Вілкул – колишній віце-прем’єр-міністр України та голова Дніпропетровської ОДА від Партії регіонів за часів президента Януковича.

Він повідомив, що наперед знав про підготовлювану провокацію.

“Але День Перемоги – найсвятіше свято в нашому житті. І покидьки, нехай навіть підтримувані владою, його точно не затьмарять. Ветерани не злякалися також. А зеленку ми відмиємо”, – написав заявив Олександр Вілкул.

Мер Дніпропетровська Борис Філатов в ефірі телеканалу “112 Україна” заявив, що його партія “УКРОП” не причетна до нападу на Вілкула.

“Ні, звичайно, це чистої води брехня. Випадок, звичайно, неприпустимий, з’ясовувати стосунки за допомогою зеленки і борошна – це не годиться, звісно, особливо стосовно народного депутата… Ну а те, що написав Олександр Юрійович, – це повинно залишитись на його совісті, він і так весь час бреше, постійно”, – сказав міський голова.

“Наскільки мені відома версія того, що відбувалося, то пан Вілкул приїхав у територіальний центр Бабушкінського, нині Шевченківського, району на роздачу дисконтних сертифікатів по 500 грн. пенсіонерам. Там його зустріли міські активісти. Між ними стався конфлікт. А про те, що сталося далі, ви могли прочитати на його сторінці у “Фейсбуці”, – повідомив Філатов.

Мер міста додав, що особи нападників мають встановити правоохоронні органи, і припустив, що “це, швидше за все, якісь радикальні хлопці”.

Нагадаємо, в квітні 2014 року іншого чільного нардепа від “регіонів”, Михайла Добкіна, облили зеленкою й обсипали борошном біля студії каналу ICTV в Києві.

Читайте також:
Філатов бере заступником мера Дніпропетровська “зухвалу регіоналку в трусах”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна