Полторак: 40% працівників апарату Міноборони не пройшли поліграф

 

Майже кожен другий, а саме – 40% співробітників апарату Міністерства оборони України не змогли пройти перевірку на детекторі брехні, а отже, невдовзі будуть звільнені. Про це в інтерв’ю “5-му каналу” повідомив міністр оборони Степан Полторак.

“У мене іншого виходу немає. Бо люди, які не приймають вчасно рішення, люди, які працювали вже 30-40 років і нічого не міняють у своїй роботі – у  них перспектива невелика. У них взагалі великі проблеми щодо пошуку роботи. Так, як була побудована робота в міністерстві, то так система не працює”, – додав очільник оборонного відомства.

Також Полторак додав, що з 500 працівників у штабі флоту має залишитись не більше 300.

Раніше повідомлялося, що з 700 співробітників Міноборони у складу оновленого відомства планується залишити близько 500 працівників.

Нагадаємо, атестацію працівників апарату МО із використанням поліграфа (детектора брехні) міністр анонсував у середині березня.

Читайте також:
15 із 25 керівників центрального апарату Міноборони не пройшли переатестацію

Бірюков: Уперше за 24 роки з лав ЗСУ вигнали генерала Генштабу з ганьбою, “пішовнахергеть”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна