Щотижня контракт із ЗСУ укладають близько тисячі осіб

 

Цього тижня контракт зі Збройними силами України підписали більше тисячі громадян. Бажання укласти контракт виявило ще близько 900 осіб. Про це вчора, 22 квітня, повідомив на брифінгу в Українському кризовому медіа-центрі речник Міноборони Олексій Чернобай.

“Таким чином, з початку 2016 року контракт зі ЗСУ уклала вже понад 21 тисяча військовослужбовців”, – додав підполковник Чернобай.

Нагадаємо, минулого тижня міністр оборони Степан Полторак повідомляв про 20 тисяч залучених контрактників з початку року. За його словами, такі темпи набору фахових військових до лав ЗСУ дозволяють наразі не оголошувати сьому хвилю часткової мобілізації.

Великий наплив охочих іти на контракт із ЗСУ спричинило значне підвищення грошових виплат військовослужбовцям із січня 2016-го – до 7 тис. грн. рядовому на найнижчій посаді.

Читайте також:
Гроші в камуфляжі. Скільки насправді платять в ЗСУ 2016 року

Сільська голова намагається понизити зарплати в ЗСУ,
щоб трактористи не тікали на контракт

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна