15 із 25 керівників центрального апарату Міноборони не пройшли переатестацію

 

Переатестацію в центральному апараті Міністерства оборони не пройшли 15 із 25 керівників. Про це повідомив у соцмережі радник міністра Юрій Бірюков.

“Атестацію почали з керівників окремих структурних підрозділів (департаменти, окремі управління, окремі відділи). Таких у нас 25. Попередньо: з 25 начальників не пройшли переатестацію 15”, – зазначив Бірюков, уточнивши, що серед них – два генерали, чотири полковники, а також один цивільний (колишній генерал-лейтенант), який перебував на посаді з 1997 року.
Бірюков не уточнив прізвищ непереатестованих чиновників.

Він зазначив, що в атестаційну комісію входять три заступники міністра оборони, профспілковці, фахівці й громадські діячі (зокрема волонтери Тетяна Ричкова й Олексій Ліпіріді).

Нагадаємо, наприкінці березня міністр оборони Степан Полторак анонсував проведення переатестації співробітників міністерства та пообіцяв скоротити його штат. Планується скоротити 200 працівників.
За підсумками переатестації тим, хто її не пройшов, буде запропоновано пониження у посаді або звільнення.

Читайте також:
Полторак анонсував переатестацію апарату Міноборони з перевіркою на поліграфі

Полторак: Реорганізація 15 підрозділів Генштабу – це перехід до J-структури НАТО

Старт Комітету реформ Міноборони й ЗСУ: перехід до активної фази реформування армії

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна