Відкладене фінансування. “Поки Росія насичує Крим зброєю, а не інвестиціями”

 

Росія перенесла роботи на загальну суму 23 млрд. рублів у рамках реалізації федеральної цільової програми (ФЦП) розвитку окупованих Криму і Севастополя “на 2017 рік і наступні роки”.
Про це повідомив міністр економічного розвитку Росії Олексій Улюкаєв після наради в Сімферополі, повідомляє ТАСС.

“У нас були прийняті рішення про зрушення значних сум, що називається, вправо – перенесення їх на 2017 і наступні роки. Це торкнулося суми приблизно в 23 млрд/ рублів. З урахуванням цього рішення ніяких пересувань більше не буде”, – сказав Улюкаєв.

За словами міністра, в 2015 році в окупованому Криму загалом освоїли 4,5 млрд. рублів – близько 20% виділених коштів за ФЦП.
“Це було пов’язано з великими реорганізаціями і так далі. Зараз ця проблема повністю ліквідована”, – додав міністр економічного розвитку РФ.

“Поки що Крим окупанти напічкують зброєю, а не інвестиціями. Хто б сумнівався”, – прокоментувала заяву Улюкаєва народний депутат України від БПП, учасниця гуманітарної підгрупи Тристоронньої контактної групи Ірина Геращенко.

Читайте також:
Росія посилює свій військовий контингент у Криму

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.