Київське “Динамо” вилетіло з Ліги чемпіонів на першій стадії плей-оф

 

Київське “Динамо” вибуло з розіграшу Ліги чемпіонів на стадії 1/8 фіналу.

Нагадаємо, за підсумками групового турніру динамівці пробилися до плей-оф Суперліги вперше за 16 років, однак обмежилися участю в одному весняному раунді.

Пізно ввечері у вівторок, 15 березня, чинні чемпіони України зіграли на виїзді з “Манчестер Сіті” внічию – 0:0. Таким чином, усе вирішилося в київському матчі два тижні тому, коли підопічні Сергія Реброва поступилися з рахунком 1:3.

На початку матчу-відповіді залишили поле через травми гравці “Сіті” Компані й Отаменді, але гості цим не скористалися. Кияни рідко доводили справу до ударів, та і в “Ман. Сіті” був за всю гру максимум один гольовий момент.

Динамівці були дуже близькими до взяття воріт голкіпера збірної Англії Джо Харта вже в компенсований час, але Олександр Яковенко, пробиваючи зблизька, не зміг переграти воротаря.
Таким чином “Динамо” дотрималося неприємної традиції, що зостається непорушною, – повертатися з Англії без перемоги.

 

У післяматчевому коментарі головний тренер Ребров подякував своїм футболістам уже за те, що дісталися такої стадії головного єврокубка.

Склади команд у матчі
“Манчестер Сіті”: Харт, Кліші, Отаменді (Демікеліс, 24), Компані (Мангаля, 4), Сабалета, Фернандіньйо, Фернандо, Сілва (Стерлінг, 79), Туре, Навас, Агуеро
“Динамо”: Шовковський, Антунеш, Драгович, Хачеріді, Віда, Велозу, Гусєв (Яковенко, 62), Буяльський, Гармаш (Сидорчук, 64), Ярмоленко, Теодорчик (Гонсалес, 46)

Крім “Манчестер Сіті”, до чвертьфіналу Ліги чемпіонів уже вийшли мадридські “Реал” та “Атлетико”, лісабонська “Бенфіка” й “Парі Сен-Жермен”, “Вольфсбург”.
Ще дві команди визначаться сьогодні в протистояннях “Барселона” – “Арсенал” (перша гра – 2:0) та “Баварія” – “Ювентус” (2:2).

Єдиною українською командою у плей-оф єврокубків залишається донецький “Шахтар”, який у Лізі Європи на етапі 1/16 фіналу вибив німецький “Шальке”, а в першій грі 1/8 фіналу у Львові обіграв бельгійський “Андерлехт” – 3:1.

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна