На фронті загинули двоє бійців ЗСУ. Один із них – екс-помічник депутата Ірини Геращенко

 

За минулу добу, 11 березня, в зоні проведення антитерористичної операції загинули двоє українських військових, ще один поранений. Про це на брифінгу сьогодні повідомив речник адміністрації президента питань АТО Андрій Лисенко.

“За минулу добу, у результаті бойових дій, не обійшлося без втрат. Двоє українських військовослужбовців загинули й один отримав поранення. Один загинув в результаті мінометного обстрілу в районі Авдіївки, двоє інших бійців потрапили під обстріл з ворожого БМП під час пересування сил АТО у селища Новгородське”, – розповів полковник Лисенко.

Як повідомила народний депутат України Ірина Геращенко, один із загиблих – Назар Крупка із Черкащини, позаштатний помічник Геращенко в парламенті VII скликання. Відомо, що  він був в АТО вже майже рік.
Фатальним для Назара став мінометний обстріл під Авдіївкою.

“Загинув чудовий хлопець, класний юрист, Велике Серце Назар Крупка. Ми познайомилися в 2012 році, він очолював золотоніський [районний у Черкаській області] осередок “УДАРу”…
Дуже багато допомагав у вирішенні проблем простих людей. Ми разом, тоді в опозиції, відстоювали лікарні в селищах Пальмірі й Домантове, коли їх збиралися закрити. Ми разом пробивалися в Черкаське СІЗО до автомайданівців і в судах захищали побитих та затриманих на черкаському Майдані громадян”, – розповіла депутатка в соцмережі, додавши фотосвідчення їх співпраці.

“Говорила з мамою Назара, пані Тамарою. Немає слів передати її горе. Вклоняюся світлій пам’яті Назара… Прошу всіх, хто знав Назара – вшанувати Його світлу пам’ять”, – написала Ірина.

Прийшли страшні новини з рідної Черкащини… Вірніше, з фронту. 11 березня на Донбасі загинув чудовий хлопець, класний ю…

Опубліковано Iryna Gerashchenko 12 березень 2016 р.

 

Читайте також:
Кількість обстрілів з боку бойовиків різко зросла.
Провокують також “блукаючими” танками

Про що не говорить держава. “Новинарня” з’ясувала точні втрати в АТО всіх силових структур

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна