Російські окупанти в Криму вражають наземні цілі з вертольотів

 

В окупованому Криму тривають навчання російських загарбників. Як повідомляє прес-служба міністерства оборони РФ, вертолітники Південного військового округу Росії вразили наземні цілі на полігонах окупованого півострова.

“У ході виконання поставлених завдань вертолітники виконали вогневе ураження наземних цілей, провели висадку тактичного повітряного десанту в денних і нічних умовах”, – ідеться в повідомленні.

Екіпажі в цілому здійснили понад 50 бойових вильотів, виконавши близько 100 бойових завдань. Були задіяні вертольоти Мі-8МТВ5, Мі-8АМТШ, Мі-28-Н, Мі-35М, Мі-24.

“При ураженні наземних цілей на полігонах Серноводське в Ставропольському краї, Тарсько в Північній Осетії і Кончекський у Криму було витрачено понад 2 тисяч авіаційних боєприпасів, у тому числі некеровані авіаційні ракети “НАР” С-8, снаряди для авіагармат, керовані протитанкові ракети “Штурм” і “Атака”. Транспортні вертольоти провели висадку близько 20 груп спеціального призначення та військової розвідки. Загальний наліт екіпажів склав понад 150 годин”, – сказано в повідомленні противника.

МО РФ назвало це “виконанням завдань раптової перевірки боєготовності”, зазначивши, що гелікоптери повернулися в пункт постійного базування.

Читайте також:
У Криму російські окупанти масово відправляють військовозобов’язаних на перепідготовку

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна