Мода на “Ангельських дітей”. У Таїланді лялькам продаватимуть квитки на літак

 

Авіакомпанія Thai Smile Airways, яка належить національному авіаперевізнику Таїланду Thai Airways International, продаватиме квитки на літаки лялькам у натуральну величину та обслуговуватиме їх як справжніх пасажирів.

Ідеться про ляльок Luk Thep (Child Angels, “Ангельські діти”), які останнім часом набули популярності в Таїланді. Тайці вірять, що в них знаходяться душі дітей-ангеляток.
Вважається, що якщо доглядати за такими ляльками, це принесе удачу. Охочі задобрити фортуну купують для “лук теп” одяг відомих марок та різні аксесуари.

Вартість такої ляльки може сягати кількох сотень доларів.

У літаку лялькам пропонуватимуть закуски й напої, але їм буде заборонено сидіти біля аварійного виходу, передає Bloomberg. Зазначається, що ляльки повинні бути пристебнуті під час зльоту і посадки.
У випадку, якщо власник не придбає для ляльки квиток, вона буде розцінюватись як ручна поклажа.

Крім того, власники місцевого ресторану Netу Grill повідомили на своїй сторінці в соцмережі, що пропонують спеціальне меню для ляльок Luk Thep за цінами дитячого меню. Страви будуть подаватися за умови, що вся замовлена їжа буде з’їдена.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна