Кліп Адель з 1 мільярдом переглядів упевнено побив рекорд Gangnam Style. ВІДЕО

 

Британська співачка Адель, яка нещодавно повернулась на сцену після майже чотирирічної перерви, побила черговий рекорд. Її відеокліп на пісню Hello набрав 1 мільярд переглядів на YouTube за 88 днів, повідомляє Vocativ.

Попередньому рекордсмену, відео Gangnam Style від корейского репера PSY, вдалося досягти такого показника аж за 159 днів. Це досягнення протрималося більше трьох років.

Новий альбом Адель “25”, який вийшов у листопаді 2015 року, одразу став рекордним. Протягом першого тижня після релізу було продано понад 3 мільйони дисків. Таким чином, Адель вдалося перевершити рекорд бойз-бенду ‘NSYNC, який протримався 15 років (тоді за тиждень було розкуплено 2,4 мільйони копій передостаннього альбому гурту – No Strings Attached).

А кліп Hello, оприлюднений офіційним каналом співачки на YouTube 22 жовтня 2015 року, за першу ж добу зібрав 27,7 мільйона переглядів. Як ви вже здогадалися, це також був рекорд.

Дивіться і слухайте рекордне відео Адель, кількість переглядів якого на момент публікації цієї замітки становила вже понад 1 мільярд 5 мільйонів 800 тисяч:

Інтерес до цього відео залишається стабільно високим, тож експерти прогнозують, що невдовзі він поб’є й абсолютне досягнення за кількістю переглядів, яке також утримує Gangnam Style від Сая – понад 2,5 мільярда переглядів.

27-річна Адель Еткінс – одна з найбільш успішних співачок сучасності. Дебютний альбом “19”, випущений 2008 року, приніс їй дві нагороди “Греммі”. А другий диск – “21” (2011) – здобув цю найвищу музичну нагороду одразу в шести номінаціях.

У 2013 році Адель тримала премії “Оскар” та “Золотий глобус” за пісню Skyfall, написану для фільму про Джеймса Бонда — “007: Координати «Скайфолл»”.

У 2011-му Адель зробили операцію на голосових зв’язках і вона на певний час призупинила концертну діяльність.

А в жовтні 2012 року співачка народила сина й зробила перерву в кар’єрі, присвятивши увесь свій час сім’ї.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна