Кількість обстрілів з боку “сепарів” дещо зменшилася

Бойовики підконтрольних російській владі терористичних банд на Донбасі продовжують чинити збройні провокації, повідомляє прес-центр штабу АТО.

Найбільша кількість обстрілів зафіксована минулої доби в районі Донецького летовища. Там, неподалік Пісків та Опитного, загарбники неодноразово обстрілювали наші опорні пункти з гранатометів та стрілецької зброї.

Збройні провокації відбувалися й на інших ділянках фронту.
На Маріупольському напрямку наші позиції були обстріляні зі стрілецької зброї в районі Старогнатівки.

Загалом, впродовж минулої доби (16 січня) проросійські бойовики 36 разів порушували режим “повної тиші”. Декілька обстрілів наших позицій з боку загарбників зафіксовано і після опівночі, інформує прес-центр штабу АТО.

Водночас є підстави говорити про деяке скорочення кількості обстрілів. Адже в попередні три доби, як інформувала “Новинарня” їх число становило, відповідно, 70, 60 і 40.

Нагадаємо також, що 16 січня “сепари” обстріляли автомобіль ОБСЄ в Мар’їнці.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна