Для Wizz Air український ринок – “сємочки”: лише 2%

 

Лоукостер Wizz Air у 2015 році перевіз на маршрутах з України 395 тис. пасажирів, що становить лише 2% від загального обсягу перевезень групи Wizz Air.

Як повідомляє avianews.com, ці дані включають пасажирів як авіакомпанії “Wizz Air Україна”, яка функціонувала до квітня 2015 року, так і пасажирів материнської Wizz Air Hungary.

Загалом у 2015 році Wizz Air на своїх маршрутах у Європі та Азії перевіз 19 млн. пасажирів, збільшивши цей показник на 20% порівняно з 2014 роком.

Торік група поповнила свій флот дев’ятьма новими літаками Airbus A320 і двома A321. Таким чином, тепер у парку Wizz Air є 65 літаків.

На кінець 2015 року група Wizz Air виконувала польоти за 400 маршрутами між 118 містами в 38 країнах.
В Україні після кризових скорочень авіаперевізник представлений лише в Києві, звідки виконуються рейси до дев’яти міст.

Варто нагадати, що в найбільш успішний 2013 рік флот “Wizz Air Україна” складався з чотирьох літаків A320, а число перевезених пасажирів перевищувало мільйон.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна