Саакашвілі збирає третій антикорупційний форум у Харкові

Голова Одеської облдержадміністрації Міхеїл Саакашвілі заанонсував проведення третього антикорупційного форуму в Харкові. Відповідне повідомлення Саакашвілі розмістив на своїй сторінці у Facebook.

“Український Рух за очищення”Наступне місце зустрічі – Харків . Мені не терпиться всіх вас побачити!18 січня чекаємо …

Опубліковано Mikheil Saakashvili 11 січня 2016 р.

“18 січня чекаємо всіх небайдужих українців на третьому Антикорупційному форумі у Харкові (вул. Академіка Павлова 271, “Радмір Експохол”, початок реєстрації о 16-00).
На цьому форумі буде презентована програма і план діяльності Руху, а також представлені практичні інструменти запобігання корупції та боротьби з корупціонерами на обласному та міському рівні.
Цей захід є початком хвилі антикорупційних сесій у регіонах, анонсованих 23 грудня в ході Київського антикорупційного форуму, де тисячами учасників з усієї України були напрацовані основні механізми системної боротьби з корупцією, а також було проголошено про створення всеукраїнського Руху за очищення”, – написав Саакашвілі.

“Губернатор” також дав посилання на реєстраційну форму, в яку може внести свої дані кожен, хто хоче взяти участь у форумі.

Раніше Саакашвілі вже провів два такі форуми в Києві. Він також повідомив, що планує заснувати позапартійний рух проти корупції.

Під час закриття другого Антикорупційного форуму, що відбувся 23-24 грудня 2015 року в Києві, команда Саакашвілі заявила про започаткування нового громадського “Руху за очищення”, який “повинен очистити від корупції всю Україну”.

Також організатори форуму ініціювали створення координаційної ради, яка допомагатиме “в організації подальших дій, створенні програмних документів, обміні інформацією та рішеннями, які допомагатимуть перемогти корупцію”.

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна