Полторак оголосив про нові виплати в ЗСУ: танкістам і розвідникам

 

У вересні місяці військовослужбовці ЗС України отримають перші збільшені виплати [за службу в зоні АТО]: на першій лінії оборони – додатково 10 тисяч гривень, на другій — 4,5 тисячі гривень, – про це заявив міністр оборони Степан Полторак під час перебування в районі антитерористичної операції 8 вересня.

“Також військовослужбовці затребуваних і небезпечних професій – як розвідники, військові танкових підрозділів та інші фахівці – будуть отримувати ще додаткове грошове утримування — надбавки за проходження служби в цих підрозділах”, – підкреслив міністр оборони, якого цитує сайт МОУ.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про підвищення платні військовим ВДВ, ССО та морським піхотинцям.

Степан Полторак нагадав, що 1 січня наступного року буде повністю змінено порядок нарахування грошового утримання військовослужбовців ЗС України.

В ході візиту відбулося неформальне спілкування з військовослужбовцями ЗС України, під час якого бійці зверталися з проблемними питаннями та пропозиціями до міністра оборони. Питання були пов’язані з проходженням служби, виконання бойових завдань та іншими напрямками. Частина з яких була одразу вирішена на місці.

“Для нас найголовніше це люди. І ви – щоденно своєю працею робите великий внесок в нашу перемогу. Тут на передовій ви жертвуєте своїм найдорожчим – життям. По-людськи дякую за самовідданість й жертовність, героїзм й мужність, які кожного дня, незважаючи на труднощі, ви проявляєте. Ви докладаєте своєю працею підґрунтя у фундамент і впевненість перемоги”, – звернувся до особового складу генерал армії України Степан Полторак.

Міністр окремо поспілкувався з військовими капеланами, які перебувають поруч з військовослужбовцями.

На завершення зустрічі військовослужбовці сфотографувалися із главою оборонного відомства на згадку.

Читайте також:
В Міноборони показали, як саме зросла платня в ЗСУ у 2017 році. ІНФОГРАФІКА

Міноборони пояснило, коли і як виплати ЗСУ зростуть наступного разу

Також 8 вересня міністр оборони Полторак провів робочу нараду з керівниками підрозділів, які виконують завдання в районі АТО, вручив відомчі нагороди розвідникам і танкістам з нагоди їхніх професійних свят.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна