У страшній ДТП на Рівненщині загинули п’ять відомих політологів та активістів

 

У ДТП в Рокитнівському районі Рівненської області 6 вересня загинули п’ятеро відомих політологів та громадських діячів.

Про це повідомив політичний експерт Юрій Романенко.

“Який чорний день. Друзі, вночі в автокатастрофі в Рівненській області загинули чотири політологи Олександр Маслак, Олексій Курінний, Олександр Никаноров, Володимир Карагяур, у реанімації помер також п’ятий пасажир “Опеля” – громадський активіст і фахівець з децентралізації Сергій Попов“, – написав Романенко у “Фейсбуці”.

Як відомо, Попов раніше займав посаду заступника голови Донецької військово-цивільної адміністрації (Павла Жебрівського), до останнього часу був секретарем Ради донорів з питань децентралізації в Україні. Маслак – політолог, історик, філософ, Курінний викладав у Києво-Могилянській академії, Карагяур – журналіст із Чернівців.

За даними ГУНП у Рівненській області, аварія сталася на автодорозі “Київ-Ковель-Ягодин” поблизу села Маневичі Рокитнівського району близько 7:00.

“Водій авто “Opel Omega” з невідомих причин виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з вантажівкою DAF. Удар був настільки сильним, що від легковика практично нічого не залишилося, а фура злетіла у кювет та перекинулася. Четверо чоловіків, які були в іномарці, загинули на місці. За життя ще одного борються лікарі”, – повідомляли правоохоронці.

За інформацією Романенка, попередня версія аварії – занос авто на великій швидкості на мокрій дорозі з виносом на зустрічну смугу.

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна