Поліція і Нацгвардія переходять на посилений варіант несення служби

 

Національна поліція України перейшла на посилений режим несення служби, який триватиме принаймні до 26-27 серпня.

“За вказівкою глави Нацполіції відсьогодні особовий склад Національної поліції України переходить на посилений варіант несення служби у зв’язку з підготовкою до відзначення Дня незалежності України”, – йдеться в повідомленні прес-служби відомства від 18 серпня.

Посилений режим діятиме до особливого розпорядження 26-27 серпня.

Як інформує прес-служба МВС, в. о. міністра внутрішніх справ Сергій Яровий підкреслив, що напередодні Дня Державного Прапора та Дня Незалежності України всі органи системи внутрішніх справ мають зосередити максимальні зусилля на підготовці до забезпечення публічної безпеки та порядку в країні.

“Попереду державні свята, і планується проведення масових заходів у всіх областях. Ми повинні продемонструвати, що ми спроможні забезпечити правопорядок у державі. Тому з 20 серпня особовий склад Національної поліції, Національної гвардії, Державної прикордонної служби та Держслужби з надзвичайних ситуацій переводиться на посилений варіант несення служби”, – зазначив Яровий.

В.о міністра МВС поставив завдання максимально залучити особовий склад Нацполіції для патрулювань, насамперед у місцях проведення масових заходів, посилити контроль за ситуацією на пунктах в’їзду-виїзду з міст та на дорогах.

Нагадаємо, Служба безпеки України напередодні заявила про “істотну активізацію російських спецслужб” в Україні, які готують теракти і замахи на державних діячів.

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна