Російські війська в Білорусі формують угруповання наступального характеру, – Муженко

 

Військові підрозділи збройних сил Росії, які розгортаються на території Білорусі, формують угрупування, що має наступальний характер.
Про це заявив начальник Генерального штабу – головнокомандувач Збройних сил України Віктор Муженко в інтерв’ю виданню “Ліга.net“.

“Перше і основне: створення військового угруповання на території Білорусі носить наступальний характер”, – сказав генерал армії Муженко.

За його словами, Росія під виглядом військових навчань “Захід-2017” наприкінці вересня може створити на території Білорусі передові військові бази, що дасть можливість оперативно сформувати боєздатне військове угрупування.

Крім того, Муженко піддав сумніву офіційні дані про кількість російських військових, які візьмуть участь у навчаннях в Білорусі.

“Реально, я думаю, це угруповання буде значно більше. За принципом “ихтамнет”, – повідомив очільник Генштабу.

Читайте також:
Полторак на тлі візиту Лукашенка попередив
про загрозу маневрів РБ і РФ “Захід-2017”

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна