У Польщі арештували українців за підпільний тютюновий цех

 

Польські правоохоронці затримали двох українців та польку, яких підозрюють у влаштуванні незаконного цеху з виробництва сигарет неподалік від Варшави.

Про це інформує Польське радіо, посилаючись на Варшавську комендатуру поліції.

“Під час проведення дій у місцевості Ядвісін Легіоновського повіту поліція у підвалі орендованого будинку виявила виробничу лінію для виготовлення цигарок, зокрема змішувач бетону для змішування тютюну, пакувальні машини, наклейки для блоків цигарок, а також картонні коробки для упаковки”, – зазначають польські правоохоронці.

 
 

На три місяці арештували 21-річного і 38-річного чоловіків, які є громадянами України, а також 34-річну громадянку Польщі.

“Правоохоронці знайшли та вилучили також приблизно 145 тисяч штук цигарок різних марок та понад 340 кг різаного тютюну без польських акцизних знаків”, – повідомили в поліції.

У Польщі оцінюють втрати через ненадходження до бюджету країни акцизних зборів у понад 500 тис. злотих (119 тис. євро).

Читайте також:
Польські прикордонники затримали австрійця за підозрою в убивстві українських заручників на Донбасі

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна