Марадона: Я фанат Путіна і хочу йому допомогти

 

Колишній футболіст і тренер збірної Аргентини Дієго Марадона повідомив, що він “фанат Путіна” і візьме участь в підготовці до проведення чемпіонату світу 2018 року в Росії. Про це пише аргентинське спортивне видання Ole.

“У мене буде інтерв’ю з Путіним, він передзвонив мені. Він хоче, щоб я щось зробив для ЧС-2018. Я фанат Путіна, і я був би радий. Все можливо. Зі мною вже говорили про це два місяці тому, але важливо бути поруч із Путіним і переговорити з ним”, – сказав Марадона в телеінтерв’ю.

За словами Марадони, він найближчими днями зустрінеться з президентом РФ.

Як відомо, 56-річний Дієго Марадона – чемпіон світу 1986 року, один із найвідоміших футболістів в історії – після закінчення спортивної кар’єри мав проблеми з наркотиками і став прихильником лівих політичних лідерів, зокрема Фіделя Кастро, Уго Чавеса та ін.
Він працював телекоментатором, футбольним менеджером в Аргентині, а в травні 2017-го став головним тренером клубу “Аль-Фуджайра”, який виступає в другому дивізіоні чемпіонату ОАЕ. Раніше він очолював збірну Аргентини (2008-2010) і еміратський клуб “Аль-Васл” (2011-2012).

Читайте також:
Рівно за рік до початку чемпіонату світу з футболу в РФ загорівся стадіон,
який досі будують

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна