У “ДНР” штрафують підприємців за невивішування сепаратистських прапорів. ФОТО

 

На непідконтрольних територіях Донбасу сепаратисти “ДНР” запровадили великі грошові штрафи для підприємців, які не вивішують на своїх закладах прапори угруповання “Донецька народна республіка”. Відтак на вулицях окупованих міст Донбасу – безліч чорно-синьо-червоних прапорів.
Про це повідомляє “Новинарня” з посиланням на блогера Олександра Чернова – переселенця, який до війни був лікарем у Єнакієвому.

“Ще навесні 2015 року в Донецьку прийняли закон, що всі торгаші зобов’язані вивішувати прапор “ДНР”. Однак реально жорстко по всій “ДНР” дане питання контролюють лише з квітня-травня [2017 року]: масово штрафують ППшників (5000 рублів за кожен раз невивішування!)”, – пише Чернов у соцмережі.

“У підсумку: маразм цвіте”, – зазначає блогер, оприлюднюючи фотознімки з міста Єнакієве 23 травня, на яких видно ряди прапорів “ДНР” на торгових точках.

За офіційним курсом НБУ, 5000 рос. руб. = 2313 грн.

Читайте також:
Українські активісти в Донецьку встановили на териконі стяг України
та спалили прапор “ДНР”. ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна