У Раді рахують голоси за візовий режим з Росією

У Верховній Раді оцінюють можливу кількість голосів народних депутатів за введення візового режиму з Росією. Про це перший заступник голови фракції “Народний фронт” Андрій Тетерук повідомив 21 травня в ефірі телеканалу “112 Україна”.

За його словами, зараз у парламенті також проводиться роз’яснювальна робота з даного питання.

“На мій погляд, одразу після отримання Україною безвізу (з ЄС) наступне стратегічне питання, яке потрібно вирішити в парламенті, – це введення візового режиму з РФ… Введення візового режиму буде адекватною відповіддю української влади на всю ту агресію, яка відбувається протягом останніх років”, – зауважив нардеп.

“І для цього робиться все можливе, і правильно ви помітили, що зараз підбиваються підсумки і кількість голосів народних депутатів, які готові за це голосувати, проводиться роз’яснювальна робота, і ми маємо здійснити цей відповідальний крок і ввести візовий режим з РФ”, – сказав Тетерук.

Як повідомляла “Новинарня“, представники коаліції, спікер ВР Парубій та інші керівники почали активно виступати за візовий режим в’їзду в Україну громадян РФ наприкінці серпня 2016 року, однак до розгляду в Раді це питання тоді не дійшло.

Читайте також:
Клімкін не проти введення віз для росіян, але закликав не забувати про можливі наслідки

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна