Бойовик “ДНР” “відзначився” сексуальними домаганнями до спостерігачки ОБСЄ

 

Спеціальна моніторингова місія ОБСЄ заявляє про сексуальні домагання з боку бойовика “ДНР” щодо спостерігачки СММ. Про це йдеться у звіті місії за 5 травня.

“Член патруля СММ жіночої статі зазнала сексуальних домагань з боку чоловіка, озброєного автоматом (АК-47), який погрожував, що не дозволить патрулю Місії рухатися в східному напрямку з Петрівського до Роздольного, доки його вимоги не будуть задоволені. Патруль залишив цей район іншим маршрутом і поінформував СЦКК про те, що трапилося”, – повідомили в ОБСЄ.

Населені пункти Петрівське та Роздольне Старобішевського району Донецької області перебувають під контролем бойовиків “ДНР”.

Крім того, у звіті повідомляється, що озброєні бойовики “ДНР” відмовили патрулю Місії у в’їзді до Сідового та до смт Старомихайлівка (15 км на захід від Донецька). СММ поінформувала про ці інциденти СЦКК.

Також двічі 4 травня бойовики “ДНР” на контрольному пункті в’їзду-виїзду в смт Оленівка (23 км на південний захід від Донецька) наполягали на проведенні огляду вмісту причепів автомобілів Місії. А на блокпості в смт Олександрівка (20 км на південний захід від Донецька) два автомобілі СММ пропустили лише після примусового огляду.

Як писала “Новинарня“, серед іноземних спостерігачів місії ОБСЄ в Україні – 560 чоловіків, 96 жінок.

Читайте також:
У Місії ОБСЄ в Україні найбільше американців і британців. ІНФОГРАФІКА

Спецслужби РФ планували підірвати авто ОБСЄ не з американцем,
а з росіянами, – Тимчук

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна