25 квітня під Авдіївкою загинув ще один український воїн

 

Один військовослужбовець ЗС України загинув, ще один отримав поранення з початку доби 25 квітня. Про це йдеться у зведенні штабу АТО станом на 18:00.

“За попередньою інформацією, внаслідок обстрілу опорного пункту підрозділу однієї з механізованих бригад, особовий склад якого виконує бойові завдання неподалік Авдіївки, загинув військовослужбовець Збройних сил України.
На даному напрямку противник застосовував 82-міліметрові міномети, гранатомети різних систем кулемети великого калібру та стрілецьку зброю”, – повідомила прес-служба штабу АТО.

За підрахунками “Новинарні“, це десятий загиблий в АТО український боєць з початку квітня.

Як відомо, українські рубежі біля Авдіївки обороняє 72 омбр з Білої Церкви.

Зазначається, що з початку доби ворог 23 рази відкривав вогонь по опорних пунктах ЗСУ.

На Донецькому напрямку, крім району Авдіївки, міномети калібру 82 мм ворог застосував також по оборонцях шахти “Бутівка”. З кулеметів великих калібрів бойовики вели вогонь по опорних пунктах поблизу Кам’янки та Новгородського.

Найбільшу кількість обстрілів удень зафіксовано на Приморському напрямку. Так, з мінометів калібру 82 мм, гранатометів різних систем та стрілецької зброї противник “працював” по морських піхотинцях в районі Водяного, із гранатометів різних систем вів вогонь по оборонцях Широкиного та Новотроїцького, а з великокаліберних кулеметів – біля Гнутового. По позиціях у районі Талаківки противник застосував стрілецьку зброю. Поблизу Новотроїцького проявляв активність ворожий снайпер.

На Луганському напрямку з автоматичних гранатометів підрозділи російсько-окупаційних військ обстріляли опорні пункти поблизу села Жовте, а зі стрілецької зброї – в районі Валуйського.

Читайте також:
Чернігівщина прощається з двома солдатами 72-ї бригади,
які загинули під Авдіївкою. ФОТО

72-га бригада назвала імена бійців, загиблих 20 квітня під Авдіївкою

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна