У Стамбулі затримали українського наркокур’єра з кілограмом кокаїну у шлунку

У міжнародному аеропорту “Кемаль Ататюрк” у Стамбулі поліція Туреччини затримала громадянина України кокаїном у шлунку. Про це повідомляє турецьке видання “Haberegider”.

“В аеропорту імені Ататюрка був затриманий громадянин України Віктор Шупляк, який перевозив у шлунку 82 капсули з кокаїном”, – сказано в повідомленні.

Зазначається, що наркокур’єр прибув до Туреччини з Сан-Паулу, Бразилія.

Кур’єр привернув увагу поліцейських своєю незвичайною поведінкою, надмірним спітнінням та почервонінням очей, після чого був затриманий правоохоронцями і доставлений до лікарні.

Лікарі витягли зі шлунку українця 82 капсули з кокаїном загальною вагою 728 грамів.

Ще 18 капсул містилися в сумці наркокур’єра. Таким чином, загалом українець транспортував 100 капсул наркотичної речовини загальною вагою 940 грам.

За словами Шупляка, він погодився перевезти товар в Україну за винагороду в розмірі 3 тисячі доларів, при цьому ніколи раніше не вживав наркотики.

Затриманий заявив, що шкодує про скоєне.

За турецькими законами, наркокур’єру загрожує від 30 до 45 років ув’язнення.

Читайте про інший випадок залучення українців до наркотрафіку із Сан-Паулу:
Бразильська поліція звільнила з лабетів наркоторговців двох українських моделей. ФОТО, ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна