Бойовики знову накрили Водяне з важкої артилерії

 

Незаконні збройні формування ОРЛО вранці 22 березня знову обстріляли село Водяне Донецької області із важкої зброї, що підлягає відведенню згідно з Мінськими угодами. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО на своїй сторінці у “Фейсбуці”.

Зазанчається, що протягом години, починаючи з 09:00, противником було застосовано артилерію калібром 122 міліметри (14 пострілів), а також СПГ (танкові протитанкові гранатомети) по позиціях Збройних сил України.

Інформація про наслідки обстрілу уточнюється.

“Такі дії незаконних збройних формувань свідчать про грубі порушення Мінських домовленостей, про відверте небажання дотримуватись взятих на себе зобов’язань в рамках Тристоронньої контактної групи, свідоме планування та здійснення терористичних актів проти мирного населення та ЗСУ”, – резюмують у штабі.

Як відомо, вранці 20 березня в районі населеного пункту Водяне на Маріупольському напрямку відбувся бій. Бойовики застосували “гради” та артилерію калібру 152 і 122 мм, загинули троє військовослужбовців ЗСУ.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна