Аваков нагородив поліцейських, які говорили в Раді про Парасюка

 

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков нагородив поліцейських, які в середу, 15 березня, виступали з трибуни Верховної Ради, а напередодні ввечері зупиняли на блокпосту в Донецькій області нардепа Володимира Парасюка та інших учасників “блокади ОРДЛО”.
Про це Аваков повідомив у “Твіттері”, поширивши фото керівників МВС та Нацполіції з чотирма чоловіками, які цього дня виступали у ВР.

“За гідне виконання служби і вірність принципу рівності перед законом, моїм наказом нагороджені співробітники ГУ Нацполіції Донецької області”, – зазначив міністр.

На фото нагороджені тримають, імовірно, коробки з годинниками.

Як відомо, 14 березня колона прибічників “торгової блокади ОРДО” на чолі з нардепом Володимиром Парасюком спричинила конфлікти з поліцією на блокпостах біля Слов’янська та Краматорськом. Через непокору Парасюка правоохоронці зробили попереджувальні постріли в повітря, сам нардеп завдав удару принаймні одному з поліцейських.
За фактом нападу на поліцейських відкрито кримінальне провадження. За даними правоохоронців, у конфлікті постраждали сім працівників поліції.

15 березня у Верховній Раді чотири представники поліції Донецької області, які виступили з порушенням регламенту, виклали свою версію конфлікту з Парасюком.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна