Бойовики при відступі кинули російський вогнемет “Шмель”, – СБУ

 

Співробітники Служби безпеки України задокументували черговий факт присутності збройних сил Російської Федерації на території України.
Про це йдеться в повідомленні прес-центру СБУ.

“На бойових позиціях українських підрозділів поблизу населеного пункту Зайцеве Донецької області оперативники спецслужби вилучили реактивний піхотний вогнемет «Шмель», який був залишений бойовиками терористичної організації «ДНР» під час їх відступу після бойових зіткнень із силами АТО”, – інформує спецслужба.

У відомстві наголосили, що такий вогнемет не перебуває на озброєнні Збройних сил України і, за оцінками фахівців, належить збройним силам РФ.

Нагадаємо, за версією бойовиків “ДНР”, ватажок батальйону “Сомалі” Михайло Толстих з позивним “Гіві” був знищений в результаті пострілу з реактивного піхотного вогнемета “Шмель”.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна