Росіяни в СЦКК погодили “режим тиші” для Авдіївки

 

Російська сторона СЦКК погодила режим тиші для ремонтних робіт в Авдіївці для відновлення електропостачання.
Про це повідомляє “Українська правда” з посиланням на українську сторону Спільного центру з контролю і координації припинення вогню.

“Російська сторона дала згоду на тимчасове припинення вогню по Авдіївському коксохімічному заводу – на відновлення електропостачання”, – сказали в СЦКК.

Режим припинення вогню почався в понеділок, 27 лютого, з 13-ї години.

Водночас позитивної відповіді на припинення вогню для ремонтних робіт в районі Донецької фільтрувальної станції російська сторона СЦКК не дала.

Як відомо, через обстріли Авдіївка вже четвертий день залишається без електрики.

Раніше керівництво Донецької фільтрувальної станції після обстрілу заявило про евакуацію всього персоналу і зупинення роботи станції до припинення вогню в районі ДФС, яка постачає воду як для Авдіївки, так і для частини Донецька.

У неділю російська сторона СЦКК відмовилася гарантувати електрикам безпеку на час проведення ремонту місця прориву ЛЕП в Авдіївці.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна