В Авдіївці повністю відновили подачу електрики

 

Станом на 11:30 понеділка, 20 лютого, електропостачання міста Авдіївка Донецької області було повністю відновлено.
Про це повідомила прес-служба ДержНС.

Нагадаємо, 18 лютого, в результаті бойових дій, сталося пошкодження високовольтної лінії електропередач 110 кВ “Макіївська 1 – АКХЗ № 2”, внаслідок чого було припинено електропостачання до міста Авдіївка (близько 22 тисяч населення).

У неділю, 19 лютого, сторони на рівні СЦКК домовилися про “режим тиші” для ремонту електромереж, які живлять як Авдіївку, так і Донецьку фільтрувальну станцію, що подає воду в Ясинувату та частину Донецька (непідконтрольна територія).

“19 лютого аварійними бригадами паливно-енергетичної компанії проведено обстеження лінії електропередач та усунуто п’ять виявлених поривів на території підконтрольній Україні”, – зазначили в ДСНС.

Теплопостачання міста здійснюється в штатному режимі за рахунок Авдіївського коксохімічного заводу.

Нагадаємо, у попередні два дні бойовики відновили обстріли житлових районів Авдіїївки, є загиблі й поранені. Речник Міноборони заявив про новий виток ескалації.

Попереднього разу Авдіївка лишалася без електрики внаслідок обстрілів з боку “ДНР” із 30 січня до 5 лютого.

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна