З початку доби в зоні АТО є поранені, відбувся бій біля Авдіївки

 

Внаслідок бойових дій на Сході з початку доби двоє військовослужбовців ЗС України поранено, з боку бойовиків зафіксовано 49 обстрілів. Про це йдеться у зведенні прес-центру штабу АТО станом на 18:00.

“На Донецькому напрямку з мінометів різних калібрів, гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї російсько-окупаційні війська обстріляли Новолуганське, Авдіївку, Піски, Невельське, Троїцьке, Луганське, Опитне та Зайцеве. По Новолуганському вогонь вів снайпер. В районі Авдіївки близько 5-ї години ранку відбулося бойове зіткнення. Напад бойовиків відбито.

На Луганському напрямку з мінометів різних калібрів противник вів вогонь по Новоолександрівці та Кримському, а з гранатометів – по Станиці Луганській. З протитанкових ракетних комплексів бойовики обстрілювали Кримське.

На Маріупольському напрямку з мінометів – Водяне, Павлопіль, а з гранатометів та стрілецької зброї – Павлопіль, Гнутове, Водяне, Широкине, Талаківку. По Широкиному вели вогонь БМП противника”, – ідеться в повідомленні.

Читайте про події попереднього дня:
Доба в АТО: кількість обстрілів знову збільшилася, загинув волонтер

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.