Кількість загиблих бійців ЗСУ в неділю зросла до чотирьох, багато поранених, – штаб АТО

 

З початку доби 29 січня четверо військових ЗС України загинуло, п’ятеро – поранені. Про це йдеться у зведенні прес-центру штабу АТО станом на 18:00.

“Російсько-окупаційні війська продовжують обстріли наших позицій на всіх напрямках”, – сказано в повідомленні.

За інформацією штабу, на Донецькому напрямку після масованих обстрілів з мінометів в районі Авдіївки окупанти намагалися штурмувати позиції сил АТО, однак, зазнавши втрат, змушені були відступити.
Про це повідомлялося і в денному зведенні – на той час було відомо про трьох загиблих і одного пораненого бійця.

“Протягом дня вони (бойовики) продовжили обстріли з мінометів по Авдіївці, Опитному та Кам’янці. Танк вів вогонь по Пісках.
О 13:45, після обстрілів наших позицій з гранатометів різних калібрів, окупанти здійснили чергову спробу вибити наших військових з позицій в районі Авдіївки. Штурм закінчився для бойовиків невдачею. Ворог змушений був відступити”, – інформує штаб.

На Маріупольському напрямку з мінометів різних калібрів вони обстрілювали Красногорівку, з гранатометів та стрілецької зброї – Гнутове, Павлопіль, Водяне, Широкине, Красногорівку, Талаківку, по Широкиному вогонь вів БТР противника.

“Станом на 18.00 зафіксовано 22 обстріли”, – ідеться у зведенні. 

Про Луганський напрямок прес-центр штабу не згадує.

Нагадаємо, голова Авдіївської ВЦА надвечір інформував про сімох поранених.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна