Росія заохочує бойовиків ОРДЛО іти на передову за 9 тис. рублів, – ГУР

 

Російське командування армій “ДНР” і “ЛНР” (так званих 1-го і 2-го армійських корпусів) обіцяє виплачувати бойовикам 9 тис. рублів премії за несення служби на лінії зіткнення.
Як передає “Новинарня“, про це 20 січня повідомляє прес-служба Головного управління розвідки Міноборони України.

“З січня цього року командування 1 і 2 АК ЗС РФ обіцяє підлеглим виплачувати винагороду в розмірі 9 тис. російських рублів за місяць несення служби на передових позиціях і участь у зіткненнях з особовим складом сил АТО”, – сказано в зведенні.

9 тис. рублів в еквіваленті дорівнюють 4120 грн.

Згідно з повідомленням, такі заходи викликані низькою мотивацією особового складу окупаційних військ та зростанням невдоволення командної ланки низьким рівнем укомплектованості підрозділів на передових позиціях.

Також розвідка констатує зростання кількості випадків дезертирства і самовільного залишення місця несення служби в 11-му окремому мотострілецькому полку (Макіївка) 1 АК “у зв’язку з фізичним і психологічним виснаженням, приниженням особистої гідності з боку командирів та посадових осіб”.

Читайте також:

У бойовиків під Новоазовськом три самогубства лише за останні дні, – ГУР

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна