В АТО – без бойових втрат, але двоє загинули через алкоголь

 

За минулу добу, 2 січня, в зоні проведення АТО внаслідок бойових дій загиблих і поранених немає. Однак двоє військових загинули через пияцтво.
Про це під час брифінгу сказав речник Міноборони Олександр Мотузяник, відповідаючи на запитання журналістів.

“Вчора ближче до вечора поблизу Мар’їнки в одному із підрозділів ЗСУ стався інцидент. Загинули двоє військових та двоє зазнали поранень. Мав місце факт порушення правил поводження зі зброєю та порушено заборону на вживання алкоголю“, – повідомив полковник Мотузяник.

За його словами, триває розслідування інциденту силами управління Нацполіції та Війської служби правопорядку.

Раніше прес-центр штабу АТО інформував, що 2 січня “окупанти продовжили вести вогонь по наших позиціях на всіх напрямках”.

Найгарячіше було на Маріупольському напрямку. Зі 120-міліметрових мінометів та озброєння БМП обстріляли Широкине. З 82-міліметрових мінометів – Широкине та Водяне. З гранатометів і стрілецької зброї – Павлопіль, Широкине, Мар’їнку, Гнутове та Лебединське. По Гнутовому вогонь вів і снайпер, біля Талаківки бойовики вели вогонь з протитанкових ракетних комплексів.
На Луганському напрямку з гранатометів та стрілецької зброї російсько-окупаційні війська обстріляли Новозванівку, Лобачеве та Станицю Луганську.
На Донецькому – Луганське, Північне, Авдіївку, Троїцьке та Зайцеве.

Загалом за минулу добу зафіксовано 32 обстріли з боку бойовиків.

Читайте також:
За рік АТО загинули 211 військових Збройних сил. Небойові втрати більші

Під Волновахою внаслідок “новорічної” суперечки з місцевими загинув військовий ЗСУ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна