На Харківщині обстріляли авто одного з лідерів місцевого “Азова”

 

У Харківській області на ділянці автодороги поблизу села Павлівка 1 грудня близько 17:30 невідомий на автомобілі ВАЗ 2106-2103 темного кольору підрізав і обстріляв авто “Міцубісі L-200”. Про це повідомляє прес-служба місцевої поліції.

Потерпілий розповів, що почув постріли з автоматичної зброї, а коли зупинився і оглянув автомобіль, то побачив сліди від куль.

За фактом події порушено кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України.

Організація “Східний корпус” виступила із заявою на своїй сторінці “ВКонтакте“, в якій повідомила, що була обстріляна машина, в якій перебував лідер руху Олег Ширяєв та керівники штабу.

В організації, афільованій із Цивільним корпусом “Азов”, називають подію замахом на життя Ширяєва і кажуть, що знають, “що стоїть за цим замахом і що його супроводжувало”.

Під час презентації проекту “Цивільний корпус “Азов” у Харкові в серпні 2015 року його головою було призначено командира роти “Східний корпус” Олега Ширяева (друг Сірко), також було повідомлено про об’єднання ЦК “Азов” у Харкові та ГО “Східний корпус”.

Нагадаємо, напередодні авто “азовців” підривали гранатою в Дніпрі.

Читайте також:
“Політичний” вибух у Дніпрі: на парковці біля офісу підірвали гранату

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна