“Політичний” вибух у Дніпрі: на парковці біля офісу підірвали гранату

 

У Дніпрі на вулиці Грушевського близько 18:00 у середу, 30 листопада, стався вибух. Про це в ефірі каналу “112 Україна” повідомила речник ГУ Нацполіції Дніпропетровської області Ганна Старчевська.

“…У чергову частину поліції надійшло повідомлення, що на вул. Михайла Грушевського, 43 стався вибух. На місце виїхала слідчо-оперативна група. Було встановлено, що, швидше за все, невідомий кинув у бік офісу гранату. Попередньо – пошкоджено автомобілі, які були припарковані поряд з офісом, а також вікно даної будівлі. Зараз на місці працюють поліцейські. Ніхто не постраждав, на щастя”, – сказала Старчевська.

Водночас, як передає “Радіо Свобода“, в обласній організації партії “Національний корпус” повідомили, що офіс їхньої партії в Дніпрі розташований за іншою адресою, там ніяких інцидентів не відбулося.

Але точно відомо, що на Грушевського, 43 представники різних політичних сил і громадських організацій ввечері обговорювали підготовку до “Маршу Гідності”, запланованого в Дніпрі “Азовом” на 1 грудня.

Активісти оприлюднили відео з місця події:

Як раніше інформувала “Новинарня“, партію “Національний корпус” створив лідер “Азовського руху” Андрій Білецький.

Читайте також:
Вибух біля машини Парасюка показав, що в нього вже не “Шкода”, а Subaru Outback

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна