Жебрівський: 60% мешканців ОРДО хочуть повернення в Україну

 

Павло Жебрівський
голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації

(FB)

Соціологічні опитування, проведені на тимчасово окупованій території свідчать, що 60% мешканців окупованої Донеччини хочуть проживати в єдиній Україні!

Щодень з окупованої території на неокуповану їздять тисячі людей. Вони бачать ситуацію у нас, потім розповідають про побачене там. Наші успіхи у відбудові Донеччини, у проведенні реформ є надзвичайно важливою підтримкою нашим дипломатам у переговорному процесі. Є важливим аргументом тиску на Росію для наших міжнародних друзів і партнерів. Є дуже хорошим додатковим мотиватором для наших воїнів на передовій. І, найголовніше, це підтримка і надія на звільнення для наших громадян на окупованій території.

І якщо наші успіхи тут будуть щораз більш очевидні, то кількість людей, які хотітимуть відновлення українського суверенітету на тій території, буде постійно збільшуватися. І, врешті, досягне тої критичної точки, що путінських головорізів, ряджених та маріонеток просто буде зметено у смітник.

Читайте також:
Лише кожен п’ятий мешканець ОРДО вважає себе “громадянином ДНР”, – соціологія

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.