Луценко підписав підозру голові Рахункової палати за махінації з житлом

 

Генпрокурор Юрій Луценко підписав підозру голові Рахункової палати Роману Магуті за махінації з житлом. Про це повідомила прес-секретар Луценка Лариса Сарган у “Фейсбуці“, інформує “Новинарня“.

“Член Рахункової палати, маючи приватизоване житло в Києві, звернулася до глави Рахункової палати з проханням надати службове житло в центрі столиці. Закон передбачає надання такого житла, але не його приватизацію”, – сказано в повідомленні.

Сарган уточнила, що, що у грудні 2013 року Рахункова палата купила квартири, серед яких була двокімнатна вартістю 1,39 млн. грн. по вул. Полтавській,10.

“Пізніше член Рахункової палати звернулася до голови з проханням приватизувати житло. Глава Рахункової палати погодився, після чого в квартирі був прописаний племінник члена Рахункової палати, після чого він квартиру приватизував і передарував члену Рахункової палати”,  – написала вона.

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна