Саакашвілі подав у відставку і оголосив про початок нового етапу боротьби

 

Голова Одеської обласної адміністрації Михеїл Саакашвілі подає у відставку. Він заявив, що його ще ніколи в житті стільки не обманювали та зазначив, що останньою краплею стали електронні декларації, інформує “Новинарня“.

“Якщо чесно, для мене останньою краплею стали електронні декларації. Коли я бачу ці знахабнілі пики – немає більше слова, – які і тут, і по всій Україні заявляють нахабно, що в них є мільярди лише в готівці, і ще вони отримують соціальну допомогу від держави, від тих пенсіонерів, які просто тремтячими руками останні копійки збирають, щоб не загинути з голоду”, – сказав Саакашвілі.

Також він звинуватив всю владу у старих схемах, якими користувалася влада Януковича та заявив, що президент гальмує усі починання та нові реформи, які він сам обіцяв впровадити. Крім того Саакашвілі заявив, що вже 6 місяців не призначають 3 із 4 заступників

“Зараз вони знову взялися продавати місця голів районних адміністрацій. Адміністрація президента через фальшивий конкурс замість тих людей, яких обрали за прозорим конкурсом, молодих, перспективних, ідеалістичних, знову привела старих корупціонерів”, – розповів очільник Одеської ОДА.

Крім того він нагадав, як розгортав намет, щоб відремонтували дорогу в одному з районів, яку не ремонтували протягом 10 років.

“Що це за робота, коли мені, як якомусь монгольському хану, доводиться ставити намети на сміх всьому світу? щоб відремонтувати дороги, як не ремонтувалися більш як 10 років”, – сказав він.

Та додав, що в деклараціях чиновників більше грошей, тільки готівкою, ніж потрібно, щоб зробити європейські дороги в цій і ще декількох областях.

Також Саакашвілі звинуватив президента Петра Порошенка в підтримці двох бандитських кланів.

“І коли реально в Одеській області президент особисто підтримує два клани – клан бандитський, кримінальний убивць ’90-х Труханова й ізмаїльський корупційний клан Урбанського. І реально всю владу в області віддали цим двом і ще їхнім союзникам – сепаратистам із “Нашого краю” Антона Киссе”, – заявив Саакашвілі.

Голова ОДА розповів, що він їздив по області і прості люди просили не залишати їх на поталу цим бандитам. Тому після відставки Саакашвілі пообіцяв продовжити боротьбу.

“Я вирішив подати у відставку і почати новий етап боротьби. У мене не опустяться руки і не втомлюся. Нехай вони не надіються. І нехай вони не надіються позбавитися від мене. Я той солдат, який іде скільки може, а потім – скільки треба. Скільки треба для повної перемоги, щоб позбавити Україну від цієї мерзоти, від цього корупційного бруду, який капіталізує на крові наших солдатів, на жертвах Майдану, який зрадив ідею української революції, і у яких єдина мотивація свого існування – це набивати свої кишені, посилювати свій клан, і остаточно пограбувати Україну до ниточки. Не дочекаєтесь! Я більш, ніж впевнений, що в Україні є достатньо нових, молодих сил, нових людей, які ніяк не пов’язані з цією швалю, яка все гальмує. Ми обов’язково об’єднаємось і ми обов’язково завершимо цю боротьбу перемогою заради одеситів і інших жителів України. Боротьба продовжується і ми обов’язково переможемо!” – заявив  Мехеїл Саакашвілі.

Читайте також:
В Одесі закривається центр обслуговування громадян. Саакашвілі звинувачує Порошенка та Авакова

Саакашвілі пообіцяв поставити намет біля в’їзду у Кілію і протестувати проти “свавілля чиновників”. ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна