Нардеп Чумак запропонував влаштувати флеш-моб чиновникам “Поясни, або йди геть?”

 

Народний депутат Віктор Чумак за підсумками першого етапу е-декларування пропонує почати всеукраїнський флеш-моб “Поясни, або йди геть?”. Про це він написав у “Фейсбуці“.

“Де наша громадськість? Де активісти? Де журналісти? Ви чекаєте висновків НАЗК, проваджень НАБУ., чергових одкровень та перформансів Генерального прокурора?  Це довго та нудно:)) У держави процедури та терміни. Стандарти та документи”, – зазначив він, закликавши громадськість до перевірок декларацій та сигналізування до уповноважених контрольних органів.

“І кожного дня, кожної хвилини повторювати це перед власниками годинників, церков, мощей та валіз з готівкою. Причому є нагода це робити, як на центральному так і на місцевому рівні. Всім вистачить:( Дарую ідею. Не дякуйте:))”, – пояснив суть ідеї позафракційний нардеп.

Як відомо, у 2015 році Віктор Чумак був обраний членом НАЗК, проте відмовитись від посади. Причиною цьому нардеп назвав небажання бути “політичною ширмою” та те, що йому б не дали працювати.

Читайте також:
Депутат від БПП Матвієнко, який задекларував храм, передає його Московському патріархату

Луценко розповів про скарги депутатів один на одного та е-декларацію Порошенка

Більше – за тегом е-декларації

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна