“Любов, голуби і вата”. Російський актор Михайлов-“Кузякін” пообіцяв Донецьку кінофестиваль. ВІДЕО

 

Російський і радянський актор театру й кіно Олександр Михайлов, відомий насамперед за головною роллю у фільмі “Любов і голуби”, знову відвідав з гастролями окупований Донбас, зустрівся з ватажком бойовиків Олександром Захарченком та висловив намір “організувати в столиці ДНР кінофестиваль”.

Про свої плани російський артист повідомив на прес-конференції в Донецькому державному академічному музично-драматичному театрі 26 жовтня, інформує сайт бойовиків “ДНР” – ДАН.

“Я збираюся організувати в Донецьку кінофестиваль. Подробиць розголошувати поки не буду, тому що все поки на стадії проекту”, – розповів Михайлов, зазначивши, що збирається обговорити всі організаційні питання з так званим “главою ДНР” Захарченком.

У середу в Донецькому державному академічному музично-драматичному театрі відбувся творчий вечір народного артиста Росії Михайлова.
На концерті був присутній Олександр Захарченко, який подарував гастролерові великий букет червоних троянд.

Вечір відкрили показом уривків із кінофільмів за участю Михайлова (“Любов і голуби”, “Мужики”, “Білий сніг Росії, “Зачарований мандрівник” та ін.).

“Я нарешті до вас доїхав, дуже давно хотів потрапити до Донецька, був у Луганську, Первомайську. Побачив зруйновані будинки, зацькований народ. Але я був вражений вашою силою духу. Я тут, з вами, тому що вам непросто”, – звернувся до аудиторії Михайлов.

Артист поділився спогадами, продекламував вірші російських класиків – Пушкіна, Єсеніна, виконав російські народні пісні, романси, військові та сучасні композиції.

“Песню «Вечный огонь («Те, кто брал Берлин…»)» из кинофильма «Офицеры» зрители слушали стоя”, – інформує сайт “ДНР онлайн”.

“Для нас дуже важлива допомога Росії. У тому числі така, яку надаєте ви. Ви говорите про дім, про любов, про наших дідів і братів. Про заповіти, які вони донесли до нас: “Життя – батьківщині! Душа – Богу! Честь – нікому!” Нас 23 роки змушували забути, що ми – росіяни, що наші діди взяли Берлін, як наші козаки доходили до Парижа. Хтось боїться, що ми це пам’ятаємо… Нас об’єднує одне – любов: ми любимо свою Батьківщину, свою віру, свою мову, свій дім, і це ніколи не забудемо!” – заявив на сцені Олександр Захарченко, вбраний у польовий військовий однострій і тільняшку.

актор Олександр Михайлов у Донецьку

актор Олександр Михайлов у Донецьку

“Ви стоїте на першому рубежі духовної і фізичної битви”, – заявив на це актор.

“Я давно мріяв і хотів підтримати людей, яким зараз дуже важко. І ось моя мрія здійснилася – я приїхав в Донецьк… Я стежу за ситуацією в Донбасі і дуже радий зустрітися і познайомитися з Олександром Володимировичем Захарченком. Сподіваюся, що наша дружба триватиме довгі роки”, – цитує Михайлова сайт бойовиків.

“Так, я – колорад. Але я з георгіївською стрічкою ніколи не розлучуся. У труну ляжу з цією стрічкою”, – заявив також Михайлов.

Він пообіцяв ще навідувати ОРДЛО.

Михайлов у фільмі "Любов і голуби"

Михайлов у фільмі “Любов і голуби”

Крім кінематографічних заслуг, Олександр Михайлов (Васілій Кузякін із фільму “Любов і голуби”) давно відомий як прибічник “русского мира” і має звання народного артиста не лише РРФСР, а й “Придністровської Молдавської республіки”.

Після початку російської агресії проти України Михайлов не раз висловлювався на підтримку бойовиків Донбасу і засуджував дії української влади.

У 2015 році українська влада заборонила Михайлову на 5 років в’їзд в Україну за публічну підтримку “ЛНР” і “ДНР”, а також за відвідування окупованих територій.

Читайте також:
Російська поп-зірка Чичеріна зняла кліп на підтримку терористів “ДНР”,
протиставивши їх “українським нацистам”. ВІДЕО

СБУ заборонила в’їзд в Україну Наташі Корольовій. ДОКУМЕНТ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна