Російська поп-зірка Чичеріна зняла кліп на підтримку терористів “ДНР”, протиставивши їх “українським нацистам”. ВІДЕО

 

Російська естрадна співачка Юлія Чичеріна, яка за підтримку терористів “ЛНР” і “ДНР” ще в січні 2015 року була оголошена в розшук СБУ, зняла кліп про “захисників Донбасу”.

В YouTube з’явився ролик артистки на пісню “На передовой”.

У кадрі Чичеріна в камуфляжі в оточенні озброєних бойовиків співає: “Это наша земля, некуда нам отступать, будем стоять”.
Для антуражу біля співачки поставили дівчинку у військовій формі та вівчарку.

Відеокліп містить інсценізацію бойових дій за участю бронетехніки “ДНР”.

Згідно із задумом кліпмейкера та автора віршів до пісні, бойовики “ДНР” – це колишні шахтарі, які ідуть “в закат, как уходили в забой”.

Крім того, в кліп вставлено кадри кінохроніки часів ІІ Світової війни, які, мабуть, показують тих, кому протистоять “патріотичні шахтарі”: демонстрація українців на підтримку Адольфа Гітлера та армії Третього рейху, гасло “Слава Гітлерові! – Слава Україні!”, наступ нацистів, спалені будинки, повішені люди.
Наприкінці Чичеріна співає на тлі карти зі схемою бойових навколо Сталінграда, після чого йду архівний уривок із залпами радянської реактивної артилерії, втечею гітлерівців та Парадом перемоги СРСР у Москві.

“Ми хотіли показати людей Донбасу такими, якими вони є, якими ми їх бачимо, зі світлими обличчями і зі стрижнем, який є тільки в тих, на чиєму боці правда”, – заявила Чичеріна.

“Історія цього відео почалася 8 вересня, в День визволення Донбасу від німецько-фашистських загарбників. Саме в цей день і саме на Донбасі пройшли зйомки кліпу”, – ідеться в анотації.

Протягом доби кліп отримав 24 тисячі переглядів.
При цьому кількість негативних оцінок від користувачів YouTube – майже така сама, як і позитивних.

Оскільки кліп знімався на території Донбасу, це означає, що громадянка РФ Юлія Чичеріна всупереч забороні СБУ перетнула кордон України й має понести покарання відповідно до українського законодавства.

УВАГА!
Відео містить пропаганду сепаратизму й російського шовінізму!

Нагадаємо, Юлії Чичеріній та багатьом іншим російським артистам, які підтримують агресію Кремля проти України, заборонено в’їзд в Україні.

Читайте також:
Бійці коломийської бригади відбили в бойовиків “кулемет Пореченкова”. ВІДЕО

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна