СБУ заборонила в’їзд в Україну Наташі Корольовій. ДОКУМЕНТ

 

Служба безпеки України заборонила на 5 років в’їзд в Україну російській естрадній співачці українського походження Наталії Поривай, яка має сценічний псевдонім Наташа Корольова. Відповідний документ 21 жовтня оприлюднила в соцмережі прес-секретар СБУ Олена Гітлянська.

У відповідь на депутатське звернення, яке надіслала в СБУ народний депутат від Радиканльної партії Ляшка Оксана Корчинська, голова СБ України Василь Грицак повідомив, що рішення про заборону в’їзду в Україну Наташі Корольовій Служба безпеки України прийняла 12 жовтня.

natasha-korolova-sbu

Як відомо, на 14 грудня був запланований концерт Наташі Корольової в Палаці культури “Україна” в Києві.
Раніше вона заявляла, що хоче виступити на міжнародному конкурсі “Євробачення” в Україні.

При цьому вона давала концерти в окупованому Криму, порушуючи міграційне законодавство України, вже після початку агресії РФ проти України фотографувалася з президентом Путіним тощо.

Наталія Поривай народилася 31 травня 1973 року в Києві, з початку 1990-х років постійно живе в Москві, вона заслужена артистка РФ.

Нагадаємо, минулої зими було скасовано гастролі в Україні італійського співака Алессандро Сафіну та французького актора П’єра Рішара, які перед тим гастролювали в анексованому Криму.
Також у Києві заборонили концерт “короля російського шансону” Віллі Токарєва, який виступав у Криму, і не пустили в Україну соліста російського гурту “Ундервуд”, який співає про приналежність Криму.

Читайте також:
Геращенко придумала, як не пустити в Україну російських “лабухів” і без дурних законів

Рада не підтримала обмеження використання медійної продукції Росії

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна