Минулої доби найгарячіше було на Маріупольському напрямку

 

За минулу добу бойовики 47 разів відкривали вогонь по позиціях українських військових. Про це йдеться в повідомленні штабу АТО на сайті Міноборони.

На Маріупольському напрямку відбулось 27 обстрілів. Збройні провокації з боку противника відбулись із застосуванням важкого озброєння. Зокрема, зі ствольної артилерії 152 калібру по захисниках Талаківки і Бердянського, а із 122 калібру — по Широкиному. Окрім цього, окупанти активно використовували озброєння калібрів 120мм та 82мм. Під вогнем з мінометів опинилися позиції сил АТО в районах Водяного, Широкиного, Мар’їнки, Талаківки. В напрямку Павлополя і Гнутового обстріли підрозділів Збройних Сил України здійснювались з використанням озброєння БПМ, гранатометів, кулеметів, стрілецької зброї.

На Луганському напрямку зафіксовано 17 порушень “режиму тиші”. Ворог обстрілював Новозванівку, Новоолександрівку, Попасну із озброєння різного калібру посилюючи інтенсивність вогню мінометами 120 та 82мм.

На Донецькому напрямку російсько-окупаційні війська 3 рази обстрілювали сили АТО. В Авдіївці окупанти застосували міномети 82 калібру, а в Зайцевому — калібр 120мм.

Читайте також:
Страшний обстріл на тлі “перемир’я” під Маріуполем: вісім поранених бійців ЗСУ

Доба в АТО: четверо українських воїнів зазнали поранення, у бойовиків – двоє вбитих

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна