Президент оголосив демобілізацію шостої черги. На фронті залишаться тільки контрактники

 

Президент Петро Порошенко підписав указ про демобілізацію шостої черги мобілізованих. Про це він у власний день народження повідомив на своїй сторінці у “Фейсбуці

“До кінця жовтня до своїх домівок та родин повернуться захисники Вітчизни, яких було мобілізовано минулого року протягом так званої “шостої хвилі”. Підписав відповідний указ”, – зазначив він.

Порошенко уточнив, що після виконання цього наказу на фронті залишаться лише контрактники. Призовники за віком не направлятимуться в зону АТО.

“Від імені всього українського народу щиро дякую нашим воїнам-героям за видатний внесок в оборону країни від російської агресії”, – додав президент.

Нагадаємо, раніше у Генштабі ЗСУ повідомили про строки, які охопить демобілізація “шостої хвилі”.

Часткова мобілізація до лав ЗСУ військовозобов’язаних так званої “шостої черги” проходила 19 червня – 17 серпня 2015 року.
Після того мобілізації не оголошувалися – Збройні сили обходяться силами контрактників, які масово приходять до війська за умови підвищення заробітної плати військовослужбовцям.

Читайте також:
Порошенко на передовій підписав указ про демобілізацію 5-ї черги. ФОТО

Корисні поради тим, хто демобілізується. Що гарантує держава учасникам АТО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна