Геращенко в день народження Порошенка: Він – головний ворог Путіна

 

Ірина Геращенко
перший заступник голови Верховної Ради України, представник України в гуманітарній підгрупі тристоронньої контактної групи з питань урегулювання ситуації на Донбасі

У день 51-го дня народження Петра Порошенка (FB)

Йому дісталося дуже важке президентство, не позаздриш. В нього дійсно непростий, емоційний характер. Але саме він на сьогодні є головним опонентом Путіна.

Порошенко посилив нашу армію, по суті, після років її знищення й розкрадання, створив її з нуля. Він створив другий, дипломатичний, фронт проти Росії – країни, що напала на мою батьківщину, що принесла горе в родини моїх друзів, що вкрала наш Крим і відтяпала Донбас.
Це він домігся санкцій – і за це Путін саме його вважає своїм головним ворогом. Не ряджених “націоналістів”, що воюють із приміщеннями посольств чи дорогими авто “регіоналів”. А Порошенка, який воює з Путіним.

Путін мріє про дестабілізацію, і ручну проросійську владу (і ой , скільки бажаючих танцювати цю “камарінскую” під дудку Кремля в наших опозиціях всіх фасонов і мастєй).

Я не дивлюся на президента через рожеві окуляри. І мені багато що не подобається.
Але я вдячна йому, що він не здався і не збирається.

Тому я буду його підтримувати. В ключовому- боротьбі за Україну, за її звільнення, за відновлення нашої територіальної цілісності.

З днем народження, Петро Олексійович! Перемог Вам!

Читайте також:
Президент зустрівся з матерями і дружинами полонених українців. Говорили дуже відверто, – Геращенко

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна